Hvem er p67

P67 er et nyskabende firma, hvor kvalitet &
bæredygtighed er i højsædet.

P67 ApS startede op for snart 3 år siden, hvor kvalitet, bæredygtighed & design var i Fokus. Materialer som Kork, træ og marmor var prioriteret. Det er stadig produkter, som kork, træ og marmor, som er prioriteret, og mere attraktivt end nogensinde. Vi køber marmor direkte på fabrikkerne, som producerer de fineste Italienske marmor. Vi køber kork direkte på fabrikkerne i Portugal, hvor alt er bæredygtigt, organisk. Vi køber træ direkte fra Savværket, hvor træspåner står op i luften til alle sider. Dermed sagt, P67 er der hvor tingene sker, og der hvor det er sjovest.

P67 tager udgangspunkt i behov

behovet for produkter, som tilpasses kunderne, og hvor design & kvalitet går hånd i hånd. Samarbejde med lokalt savværk, dygtige snedkere og smede, gør mulighederne mange.

Vi tilstræber at imødekomme kundernes ønsker og krav. Vi har mulighederne for at tage kunden med og finde “plankerne” på savværket, som passer til behovet, vi har mulighederne for at tage kunden med til smeden, for at se, hvilket materiale, som passer til behovet.

Enjoy live, your self, and eachother

P67 ønsker at være på forkant med de store krav, som automatisk følger med de produkter, som vi repræsenterer. Samtidig har vi muligheden for at tilbyde skræddersyede løsninger til fine priser, da samarbejdet med de gode partnere er indenfor rækkevidde.